Wok International
Wolphaertsbocht 260
3083MX Rotterdam
Telefoon: (010) 4843357


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Wok International kunt u Chinees, Kantonees, Szechuan, Wokrestaurant eten. Wok International is gevestigd aan de Wolphaertsbocht te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Chinees, Kantonees, Szechuan, Wokrestaurant eten afhalen. Wok International bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Wok International:

Restaurant International gaat verder onder de naam 'Restaurant Wok International'. Na 22 jaar het niveau van een chinees toprestaurant te hebben gehandhaafd, hebben we gekozen voor een nieuwe uitstraling, niet alleen in de naam maar ook in het interieur en in een nieuw keukenconcept, vandaar de toevoeging Wok. Het warme interieur en de riante zitplaatsen zorgen voor een behaaglijk gevoel en een intieme sfeer. U mag zich dan ook verheugen op een avondvullend diner. Niet alleen voor u en uw familie, maar ook voor uw zakenrelaties en bedrijfsetentjes met uw personeel.Wij kunnen natuurlijk dit nu allemaal heel uitgebreid gaan beschrijven maar waarom komt U niet eens gezellig langs. Dan kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe het interieur is geworden, terwijl wij U behulpzaam zullen zijn bij de de keuze van het menu. Wij zijn ervan overtuigd dat indien u ��nmaal onze gerechten en de sfeer geproefd heeft, u regelmatig terug zult komen. Het geheel van uitstekend gastheerschap, het magnifieke uitzicht, de spectaculaire demonstraties van onze koks en de culinaire hoogstandjes bezorgen u een perfecte avond die u, uw vrienden en zaken-relaties lang zal bijblijven.

Reservering is natuurlijk niet verplicht, maar om toch verzekerd te zijn van een plaats tijdens drukke dagen, raden wij U toch aan om even een reservering door te geven.

Als ��n van de weinige restaurants in Rotterdam hanteren wij het concept Wok en zoals iedereen inmiddels weet, staat dit voor gezellig - goed - gezond eten. Wokken wordt ook wel roerbakken of sauteren genoemd. Het is een moderne kooktechniek waarbij men het allerbeste uit de keukens van het verre Oosten combineert met die van het Westen. Aan onze sfeervolle met zorg samengestelde buffet, begint uw ontdekkingstocht door de vele Oosterse eetculturen. U kunt hier in het uw ingredi�nten voor uw menu samenstellen waarbij u niet gebonden bent aan ��n keuken. Na het samenstellen van de ingredi�nten wordt uw menu onder uw toeziend oog door ervaren koks voor u bereid. U mag zelf een saus bij kiezen. Verser en spectaculairder kunt u niet niet genieten van de Oosterse keuken. Naast dit wok buffet hebben we ook een buffet, waar de gerechten reeds voor u klaar staan. Hier kunt u zich eindeloos tegoed doen aan Aziatische kwaliteitsgerechten.
Wat betreft het afhalen verandert er niets voor U, de bekende kaart met de bekende prijzen blijft gehandhaafd. Natuurlijk hopen wij dat de 'afhalers' het ook een keer aan zullen durven in het restaurantgedeelte plaats te nemen en te genieten van wat onze koks bereiden in de wok of de tipantafel.

Laat U verrassen door de verfijnde oosterse gerechten die onze ervaren topkok met veel zorgvuldigheid voor u bereidt! Wij kunnen natuurlijk nog veel meer vertellen over ons nieuwe wok-concept maar waarom komt u niet gewoon gezellig langs en laat u verrassen door onze spectaculaire gerechten en Oosterse gastvrijheid. U bent van harte welkom!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL