Fong Sheng in Apeldoorn

Fong Sheng
Loolaan 23
7314AB Apeldoorn
Telefoon: 055-5217184

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 41 per persoon alles inclusief.*


Bij Fong Sheng kunt u Chinees, Indisch, Kantonees eten. Fong Sheng is gevestigd aan de Loolaan te Apeldoorn. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Fong Sheng:

Fong Sheng Chinees-Indisch-Cantonees Specialiteiten Restaurant

Ons restuarant is prachtig gelegen aan de Loolaan tegenover de Grote Kerk en Schouwburg / Theater Orpheus. U kunt rustig genieten van een mooi uitzicht op de Kerk, terwijl U smakelijk zit te eten.

Speciaal voor onze gasten die naar een voorstelling in de Schouwburg Orpheus gaan, hebben wij twee exclusieve Theater menu's samengesteld. Zoals altijd houden wij rekening met de aanvangstijden van de voorstellingen. Wij zorgen ervoor dat U zorgeloos kunt genieten van Uw diner én ruim op tijd bij de voorstelling aanwezig kunt zijn.

Op onze a la carte menu bieden wij diverse authentieke gerechten aan. Wat dacht U van Beijing Ya Zi, een voortreffelijk gerecht van Oostere Eend. En zeker niet te vergeten zijn onze specialiteiten in Ta Pan-gerechten! Deze gerechten worden op een zeer hete plaat geserveerd en aan uw tafel spectaculair klaar gemaakt.

Tevens hebben wij diverse huiswijnen en speciaal voor U geselecteerde wijnen om Uw gerechten nog beter uit te laten komen.

Bent U met een grote groep, met de familie en vrienden of romantisch met z'n tweeën? Wij zorgen ervoor dat U een perfecte tafel krijgt in ons zeer sfeervolle restaurant.

Kom dus eens een avondje langs en ervaar het 'avontuurlijk' eten.

Mocht U niet zoveel tijd hebben, dan kunt U ook al onze gerechten afhalen! Wanneer U van te voren Uw bestelling doorgeeft, zorgen wij er zelfs voor dat de bestelling al klaargemaakt wordt. U kunt het dan direct meenemen zonder even te wachten!

Ook kunt u bij ons terecht voor catering-service om al uw feesten nóg feestelijker te maken.

Voor reserveringen of meer informatie kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 055-5217184. Langskomen in ons restaurant Fong Sheng, Loolaan 23, kan natuurlijk ook!

Parkeren:
Wij hebben ruime parkeer mogelijkheden. U kunt parkeren langs de gehele Loolaan en ook bij de nieuwe parkeergarage Orpheus! Verder kunt U terecht bij onze mooie Wihelminapark en de de straten rondom de Grote Kerk, nl. Canadalaan, Kerklaan en Koninginnelaan.

Openbaar Vervoer:
U kunt vanaf het station of de stad heel eenvoudig de bus nemen naar ons restaurant Fong Sheng.

Stadsbus lijn 5 Berg en Bos
Lijn 102 richting Amersfoort
Lijn 104 richting Harderwijk
Uitstappen halte 'Grote Kerk'

Lijn 90 richting Zwolle Uitstappen halte Orangjepark.
Steek over en loop langs het park richting de Grote Kerk en U ziet ons vanzelf rechts op de hoek.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]