Idol’s in Rotterdam

Idol's
Coolsingel 103
3012AG Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10 2800112


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Idol's kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Idol's is gevestigd aan de Coolsingel te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:


Meer informatie over Idol's:

Nieuw Chinees Wok Restaurant Idol?s heeft zich gevestigd midden in het hart van Rotterdam, naast de Bijenkorf (voormalig bioscoop Cineac). In totaal drie verdiepingen met aparte zalen en overal een rustige, gezellige sfeer, en maar liefst 400 zitplaatsen! Ons interieur is supermodern en heeft als basiskleur unieke tinten paars.

De winkeliers en de Gemeente Rotterdam vinden het prachtig dat er eindelijk een Chinees Wokrestaurant op een toplocatie (AA locatie) midden in het hart van het stad is. Ons Wok-restaurant is ideaal om na een dag winkelen aansluitend rustig te kunnen genieten van ons buffet. Aan de voorzijde kunt u uitkijken op de Coolsingel met een prachtig uitzicht op de stad. In de toekomst kunt u zelfs live muziek in ons restaurant verwachten! Alle familiefeesten en personeelsfeesten zijn allemaal welkom, geniet met zijn allen van het lekkere Wok buffet, Indisch warm buffet, Japan Teppan Yaki, onze Sushi bar en het Vruchten buffet.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]