Shanghai City in Rotterdam

Shanghai City
Jacques Dutilhweg 481-483
3065GL Rotterdam
Telefoon: +31(0)10 2024328


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 35 per persoon alles inclusief.*


Bij Shanghai City kunt u Chinees, Dim Sum eten. Shanghai City is gevestigd aan de Jacques Dutilhweg te Rotterdam in de wijk Alexanderpolder. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Shanghai City:

Shanghaicity is opgedeeld in een lobby, een binnentuin, een kleine en een grote zaal. De lobby is de ontvangstruimte van beide restaurants. Aan de lobby ligt de binnentuin, het hart van het gebouw, waar alle zalen op uit kijken. Zowel aan de bar in de lobby als in de binnentuin kunt u voor of na de maaltijd een drankje nuttigen

Aan de binnentuin ligt de grote open keuken, zichtbaar vanuit alle zalen. De open keuken biedt u de mogelijkheid de bijzondere bereidingswijzen van de gerechten te zien.

Ook de grote zaal bevindt zich aan de binnentuin, opgedeeld in twee delen. Een hoog deel, met grote tafels en een vleugel, en een meer afgezonderd deel met kleine tafels. Aan de andere kant van de binnentuin bevindt zich de kleine zaal, welke onder andere geschikt is voor gezelschappen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]